Hartelijk welkom op de website van ’24-uurs thuiszorg’. Mijn naam is Wilco Haverhoek; ik ben zorgverlener sinds 1980. Vanaf 1993 werk ik als zelfstandig zorgverlener in de 24-uurs zorg.Ik ben niet gebonden aan een CAO.Voor u is dat een groot voordeel,want ik kan mijn uren zelf indelen.Hierdoor kan ik bijvoorbeeld meerdere etmalen continue zorg verlenen.Een groot voordeel hiervan is dat er meer rust om u heen is; in plaats van steeds wisselende zorgverleners op een dag.

Een prettig bijkomend voordeel is voor u dat u bij mij tegen de zelfde kosten meer uren zorg kunt krijgen dan de reguliere thuiszorg.

Ik ben in het bezit van de benodigde diploma’s om als ziekenverzorger te mogen werken.Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de zorg en om me verder te professionaliseren,volg ik jaarlijks meerdere cursussen en trainingen.Met deze trainingen blijf ik medisch bevoegd en bekwaam.Zo kan ik u optimaal verzorgen,begeleiden en indien gewenst adviseren.

Na mijn opleiding tot Verzorgende IG ( Ziekenverzorging ) te hebben afgerond,werkte ik in verschillende zorginstellingen,onder andere 3 jaar in een joods bejaardencentrum en 12,5 jaar als groepsbegeleider bij mensen met een verstandelijke beperking.

Vanaf 1993 ben ik als zelfstandige (ZZPér) werkzaam in de thuiszorg. Aanvankelijk in combinatie met een vaste baan in loondienst en vanaf 2005 uitsluitend als ZZPér.  Vanaf 2019 ben ik werkzaam als zelfstandig zorgverlener vanuit mijn eigen BV.

Mijn ervaring is breed. Ik verzorgde clienten om te kunnen herstellen van tijdelijke fysieke beperkingen, maar ook ging het om clienten die na ziekte niet meer konden genezen(palliatieve zorg) De aard en duur van de zorg voor en begeleiden van de clieten,hun partners en naaste omgeving verschilt per zorg aanzienlijk.

Uiteraard ben ik in het bezit van de VAR (=Verklaring arbeidsrelatie, een verklaring van de belastingdienst over de arbeidsrelatie tussen een opdrachtgever en een opdrachtnemer.) en VOG (=Verklaring Omtrent Gedrag) verklaring en het Kiwa-keurmerk (=Erkend kwaliteitskeurmerk voor zelfstandige ondernemers in de zorg).Ik ben als zelfstandige aangesloten bij een klachtenregeling,die is ondergebracht bij Solo Partners.